lauantai 3. maaliskuuta 2012

HeiJaSTiNeRäYSTä KaRJaLaaN

Koko viikko on mennyt niin, etten ole kivoja tekemisiä tai mun pikkujuttuja ehtinyt postailemaan :/ Ja taidan olla hieman lomalla myös tulevat päivät, ellen koko ensi viikkoa. (Eipä sillä että lukijoitakaan vielä hirveesti olisi ;)

Laitan tähän nyt kuitenkin tämän päivän iloa tuottavan jutun: tästä on hyötyä sekä itselle että muille! Itse pääsen turhista heijastimista eroon, niitä kun tuppaa kertymään aina jostain, ja Karjalan lapset saavat niistä oikeasti hyödyn. Suomi-Venäjä-Seura järjestää heijastinkeräyksen Petroskoihin, lisää voit lukea tästä linkistä.

Lähetä tai tuo laatikoiden pohjalle jääneet ylimääräiset heijastimesi Itä-Suomen piiritoimistolle tai muihin keräyspisteisiin 19.4. mennessä, niin välitämme ne eteenpäin!
Keräyksen tulokset alkavat jo vaikuttaa positiivisesti Karjalan tasavallan liikenneonnettomuustilastoihin. Jo yli 2 000 heijastinta on jaettu Petroskoin seudun koululaisille ja viime viikolla paikallisen liikennepoliisin edustaja totesi, että lasten loukkaantumiset ja kuolemat liikenneonnettomuuksista ovat kyseisillä paikkakunnilla pudonneet lähes nollaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti