keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Taito-lehden arvonta!

Bongasin eilen tästä blogista tällaisen arvonnan:

TAITO-ARVONTA

Bloggaajille ja facebookkaajille arvonta!


Nyt ei luvata tilpehöörejä, eikä Ruattin risteilyitä vaan aitoa asiaa.

Taito-lehti järjestää bloggaajille ja facebookkaajille arvonnan, josta voi voittaa vain järkeviä asioita:
- lahjakortit Ilun Handuun (100 euroa) Opens external link in new windowhttp://www.handu.fi/shop/
- Titityyhyn (50 euroa) Opens external link in new windowhttp://www.titityy.fi/
- Villavyyhtiin (50 euroa) Opens external link in new windowhttp://villavyyhti.fi/
- sekä kaksi Taito-lehden vuosikertaa.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN: 
jaa tämän tapahtumailmoitus blogissasi tai Facebook-sivuillasi ja ilmoita siitä sitten sähköpostilla osoitteeseen: Opens window for sending emailtoimitus(at)taito.fi.
Yhdestä julkaisusta saat yhden arpalipun ja jos joku mainitsee tilauksen tehdessään lukeneensa tästä kampanjasta blogistasi, saat peräti 10 arpalipuketta! Arvonta on voimassa 2.3.2012 asti.

Samaan syssyyn huipputarjous Sinulle: 
tutustumisjakso (6kk/3kpl) supersome-hintaan 20 euroa! (Norm. 27 €)
Opens external link in new windowhttp://www.taito.fi/some

Suomalaisen käsityötaidon puolestapuhuja, 105-vuotias klassikko elää tätä päivää jalat tukevasti juurissa ja tukka tuulessa tuivertaen. Kuusi kertaa vuodessa asiaa käsityön ilmiöistä, tekijöistä ja tekniikoista. Tule mukaan värikkäiden tekijöiden matkaan!
Opens internal link in current windowhttp://www.taito.fi/

maanantai 27. helmikuuta 2012

WaLK iN tHe DaRK

I'm so happy it's getting lighter and lighter every day, and I love the sun that is shining more and more daily, but I can't help enjoying walking in the dark night. Today's special moment was when I had a chance of walking with the baby, just the two of us, in the darkness.. so soothing, so comforting, so relaxing. Can't even remember when I had a walk last time so effective as today! Usually I have two, or even three children walking with me, and you can only guess it's far from effective. The baby enjoyed being in the sled, too!

Tämän päivän ilon hetki oli, kun pääsin kerrankin yksin vauvan kanssa kunnon lenkille, vauva pulkassa, minä kävelemässä ja nauttimassa pimestä illasta. Tykkään niin paljon pimeistä illoista, vaikka kevätaurinko on ihana. Pimeästä ja pakkasista en niin tykkää, päivällä, mutta talven pimeät illat on jo pitkään olleet sitä mistä nautin. Monesti jopa käydään pimeässä lenkillä tai muuten ulkoilemassa, vaikka päivällä olisikin hyvät ilmat.

PeLi

Tällainen sana oli päivän kivan tekemisen lapussa. Oli niin tohinapäivä oikeastaan, ettei ehditty muuten pelailla kuin koottiin palapelit siivouksen lomassa, samalla tuli tarkistettua, ettei yhtään palaa puutu! Työ ja huvi siis yhdistettynä, siivous ja peli. Katsotaan jos huomenna ehtisi kunnolla syventyä jonkin pelin maailmaan..

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Jalkakylpy

Tänään tehtiin koko poppoolle jalkakylpy. Hmm, sen rentouttavasta vaikutuksesta en mene takuuseen, kun pyykinkuivausteline romahti alkajaisiksi ja kylpyjen roiskeet ulottui liinavaatekaappiin asti, mutta ainakin lapsilla oli hauskaa. Se kai se on pääasia, ja tuli itsellä noita talvijalkoja hoidattua :)

MY café!!

Ok, once I found my nails on a blog I found the kind of café I've been dreaming of on another blog.. here, have a look! This is a dream that makes my Sunday..

Juuri kun olin törmännyt kynsiini yhdessä blogissa, löysin oman pikkubaarini toisesta blogista. Tämän sunnuntain pelastaja on tämän kahvilan bongaaminen ja omasta MilliBaarista haaveileminen..

Miksi MilliBaari? Milli(e) oli aikoinaan lempinimeni, ja joskus haaveilin omasta pienestä, erikoisesta ravintolasta nimeltään MilliBaari. Samalla kun nimi kertoisi omistajastaan, se viittaisi myös “baarin” pienuuteen, mutta millihän on myös mittayksikkö ruoanlaitossa, leipomisessa ja juomissa.
http://www.blogger.com/profile/17941251382641915879

lauantai 25. helmikuuta 2012

Leikkiä pyykkipojilla

Eka kivan tekemisen lappu.. siis mikä? Ison pinkan lappu, joka kertoo yhden mukavan tekemisen pienten lasten kanssa kullekin päivälle. Tämän päivän lapussa luki "pyykkipojat", kun niitä tarvittiin to do -listoille tuunailemaani tauluun. Enpä olisi uskonut, että niin paljon iloa tuottaa erivärisillä ja erikokoisilla pyykkipojilla leikkiminen, niitä kun en ole vuosikausiin edes pussista purkanut pois!

NaiLS!

My first post on My Little Things where I'll write one nice little thing (almost?) every day.. So today's little thing was finding painted finger nails just like mine years back on someone's blog :)

Eka postaus Mun pikkujuttuihin, mihin kokoan (melkein?) joka päivä yhden kivan pikkujutun, mikä ilahdutti päivääni. Tämän päivän kiva pikkujuttu oli löytää jonkun blogista (tai, uudesta Aamunkoi-blogista) kuin omat hienosti koristellut kynnet vuosien takaa :)

tiistai 21. helmikuuta 2012

MilliBaari ja WordPress vs. Blogger

Aloitin bloggaamisen WordPressin puolella, mutta Bloggeriin kun saa niin kivasti tuon blogiluettelon niin oli pakko laittaa tänne ainakin tällainen sivu pystyyn :) Pitää katsoa, jos vaikka siirrynkin tälle puolelle bloggaamaan.. Saa nähdä, kuinka käy.